Zondag 24 januari was het weer zover: de Swan markt in Rotterdam. Op deze vintage-markt kunt u terecht voor een mooi accessoire, maar ook voor een hapje en een drankje. En juist de Swan markt, waar een sterke connectie is met vintage, stond ook onze Food Truck. 

Zoals altijd verkochten we weer bakjes gevuld met Fish and Chips. Dit herkenbare en uiterst verse product, verkrijgbaar in onze sierlijke truck, begint langzaam maar zeker een plek te krijgen in de Nederlandse harten. 

Dit keer was het onze eerste deelname aan een evenement waar ook andere Food Trucks te vinden waren, toch waren de rijen immens. Het is dan ook positief om te zien dat dit product steeds meer belangstelling krijgt. 

De markt begon om elf uur en sloot om vijf uur. Het eerste uur was vrij rustig, maar toen ze om twaalf uur eenmaal onze truck hadden gevonden, bleven ze maar komen. Tot vijf uur was het dus topdrukte en enorm gezellig voor onze stand. Kortom: de Swan markt was een groot succes!!!