Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 januari vindt op De Pier in Scheveningen het eerste Reizende Sterren Festival plaats. Het driedaagse evenement tovert De Pier om tot een indoor foodtruckfestival met naast eten en drinken ook uitgebreid aandacht voor kunst en muziek. Het Reizende Sterren Festival biedt bezoekers food, art en music in een eclectische stijl, modern en eigenzinnig. Dit concept past uitstekend bij een unieke en karakteristieke plek als De Pier. Zo veranderen we het benedendek, ofwel de Foodboulevard van De Pier, aangevuld met 15 foodtrucks, diverse acts, activiteiten, workshops, lezingen én lifestyle brands, voor het eerst in een urban festivalterrein. Het Reizende Sterren Festival wordt op 29 januari afgetrapt met Brandstof XL: een grootse vrijdagmiddagborrel om het weekend mee in te luiden. Van vrijdag tot en met zondag kan men eten, drinken, shoppen, beleven en genieten en vinden er tal van (kids)activiteiten plaats.